Site Overlay

Hvor finder du spændende og varieret mad?

Der går ikke længe inden du kan drage mod Århus Ø og finde en spritny, inspirerende og nok også velduftende markedshal. Det er blevet super populært med markedshaller rundt omkring i Danmark, og nu er turen altså kommet til Århus Ø, som snart står med et nyt sted, som får dine tænder til at løbe i vand og dit humør til at stige. Det vil være med til at løfte bydelen og give det lidt hverdagsliv og kulinariske oplevelser, der prikker lidt i både tunge og mave.

Sydlandsk stemning

Der er noget sydlandsk over markedshaller. Larmen, variationen af dufte, menneskemyldret, smagsprøver, frække og ihærdige sælgere og et duftmekka, som du kun finder….tjah i markedshaller. Markedshaller er med til at sætte sit præg på bydele. Der er noget hipt omkring det. Der er noget livligt, noget anderledes, nyt noget og noget nysgerrigt omkring det. Fordi det er sådan man træder ind i et madmarked. Men store, nysgerrige øjne der søger hen mod det der dufter godt, ser godt ud og sandsynligvis smager godt.

Der er på én gang noget ungdommeligt over det og noget traditionelt over det. Der er på én gang noget æstetisk over det og noget laissez-faire omkring. Det er faktisk et sted, der emmer af kontraster, både for smagsløgene og for oplevelserne. Stemningen sådanne steder er ofte høj, hyggelig og afslappet og det er derfor også meget familievenligt og et sted man kan tage de helt små med til. De synes også at det er sjovt at få smagsprøver.

Indholdet varierer

Og hvad kan man så få i Markedshallen Århus Ø? Det er stadig en velbaret hemmelighed hvilke boder og smagsoplevelser, som man helt specifikt får i markedshallen, men der vil være noget for enhver smag, både når det gælder det sure og det søde. Det varme og det kolde. Det milde og det stærke.

Det er en god måde at udfordre sig selv og sine smagsløg på. At smage på det man ikke plejer at spise, at prøve kræfter med noget, der er lidt eksotisk eller anderledes. I det hele taget at træde lidt ved siden af og lidt uden for rammerne end man plejer.

Det bliver et samlingssted, hvor du og kæresten, vennerne, familien og kollegerne kan samles og hygge sig efter arbejde, til et aftensmåltid eller en formiddag i weekenden. Det er i hvert fald nogle gode oplevelser, som man sikkert vil komme tilbage og prøve igen flere gange.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *