Site Overlay

Anvend Dan-Time og foretag professionel tidsregistrering

Med mange kollegaer på en arbejdsplads som kommer og går i løbet af dagen kan det være svært at finde en nem og effektiv måde at holde overblik over løn timer, for at sikre at alle får den korrekte løn for en aktuelle arbejdstid. Derfor kan du optimere tin tidsregistrering på arbejdspladsen med Dan-Time, som tilbyder en effektiv og simpel måde at registrere arbejdstider og løn på. 

Du kan læse mere om Dan-Times tidsregistrerings muligheder på timeregistrering, hvor du også uforpligtende kan kontakte Dan-Time og høre mere om dine muligheder. Du kan også læse med her hvor du kort bliver introduceret til Dan-Time’s proffesionelle tidsregistrering. 

Skab overblik for alle aktører

Med Dan-Times tidsregistrering eliminerer du alle tvivl om aktuelle komme/gå og pause tider, da systemet automatisk optæller disse. Systemet laver løbende overskuelige rapporter til ledelsen, samt en brugervenlig adgang for ansatte til at se deres aktiviteter. 

Andre funktioner, som også gør livet nemmere på arbejdspladsen er planlægning af ferie, som er integreret i systemet, direkte indtegning af fravær og grafisk overblik, som gør hele oplevelsen let som en leg. 

Nem tidsregistrering uden fejl

Med professionel tidsregistrering fra Dan-Time slipper du for besværet med at udregne og indtaste løn, lave håndskrevne timeselder og fejl i udregninger. Med det elektriske stempelur kan alle medarbejdere checke ind med en chip, og dataen vil automatisk blive eksporteret direkte til lønsystemet. 

Dermed kan du slippe for problemer og dårlig stemning over fejl og tvivl angående udregning af løn, da systemet helt automatisk forbinder alle grene: Tidsregistrering direkte fra medarbejderne, oversigt over fravær og ferie, automatisk data til lønberegning og rapporter med løbende overblik over bevægelserne på kontoret. 

Mange muligheder for udvidelses moduler

Når først du er blevet komfortabel med basis løsningen for tidsregistrering, kan du vælge at udvide tidsregistreringen med udvidelses moduler. Disse kan blandt andet indeholde yderligere integration til andre systemer, adgangskontrol ved døren, fles og afspadsering. 

Derudover er der også mulighed for at tilføje funktioner såsom beskeder (både til og fra medarbejdere), brugerlås, planlægnings funktoner, feriehåndtering og overtid. 

Alle disse udvidelses moduler er til for at optimere din tidsregistrering, og vil blot gøre livet endnu nemmere og sikrere, med færre fejl og mindre tid spildt på manuelle indtastninger af løn. 

Så tøv ikke med at gå ind på timeregistrering og læs mere om dine muligheder for professionel tidsregistrering hos Dan-Time. Mulighederne er mange, så du skal blot overveje hvad du har behov for, og så kan Dan-Time hjælpe dig med den helt rette løsning!

Du kan læse videre i artiklen Måske tidsregistrering er en hjælp for dig?.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *