Site Overlay

Hvordan højbede fra Lyngeshop forbedrede min have

Sidste år da sommeren tittede frem besluttede jeg mig for at anlægge nye bede i min have. Dette gjorde jeg til dels fordi jeg synes, at det var på tide med noget nyt i min have, men til dels også fordi jeg ville gøre mit liv nemmere, så jeg kunne bruge mere tid på at nyde min have end at arbejde i min have. 

Da jeg skulle anlægge nye bede fandt jeg Lyngeshop, som tilbød på højbede, hvilket jeg synes var en fantastisk god og nem måde at anlægge bede på i min have. Derfor tog jeg fat i Lyngeshop og købte højbede, som jeg selv designede og samlede, hvorefter jeg kunne plante mine nye bede. 

Min inspiration fandt jeg på hjemmesiden højbed, hvor der er et stort udvalg af mulige designs til dine højbede. Her kan du også stille spørgsmål og få hjælp til din beslutning angående dine højbede, hvilket blot gør oplevelsen hos Lyngeshop endnu bedre.

Hvad højbede egenlig betød i praksis 

Højbede betyder at du forhøjer dine bede, således de hæves op over jorden, hvilket både forbedre udsynet til bedet, gør pasningen af bedet nemmere og sikrer dine blomster og planter fra dyr. Det er en nem og holdbar måde at anlægge bede i haven, og det ser samtidig super flot ud i haven. 

Jeg selv oplevede at mine højbede bestød mindre rygsmerter når jeg arbejdede i haven, da jeg slap for at skulle på knæ for at luge. Jeg fik samtidig også et bedre udsyn til mine bede, så jeg bedre kunne nyde dem, også på afstand. Sidst men ikke mindst var det også nemmere holde overlik over bedet, så jeg fik fjernet al ukrudt.

Jeg oplevede også færre afgnaskede blomster og planter, da mine højbede beskyttede mine bede fra dyrelivet i min have, da de høje bede er for høje for mindre dyr. 

Det var super nemt at samle mine bede og der var mange design muligheder

Mine højbede fra Lyngeshop var nemme at samle, da alle sider blot skal klikkes sammen. Der skulle jeg ikke anvende bolte, møtrikker eller skruer til – jeg skulle blot klikke mine dele sammen under samlingen, og så var jeg klar til at anlægge mine højbede. På hjemmesiden højbed finder ud også videoer hvor samling af højbede demonstreres, så du nemt og hurtigt kan samle dine nye højbede. 

Lyngeshop tilbød et stort sortiment inden for højbede, så jeg helt frit kunne designe mine drømme højbede. De var meget behjælpelige og gode til at vejlede til de rette produkter, så jeg nemt og problemfrit kunne få gjort min have sommerklar. 

Hos Lyngeshop tilbydes der højbede i mange forskellige designs, former og størrelser. Højbedene kan fås som cirkelformede, kvadratiske, ovale, rektangulære, sekskantede, trekantede og inddelt i sektioner, så du både får anlagt et flot design og et praktisk bed. 

Højbede kan fås helt op til 75 centimeter i højde, så du slipper for rygsmerter og at skulle ned på knæ for at luge. De høje bede giver dig også et bedre udsyn til dine bede, så du nemt og effektivt kan få bugt med al ukrudt. 

Læs også Hvad er fordelen ved græskanter? Læs her og bliv klogere! hos til-hjemmet.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *