Site Overlay

3 gode grunde til at lease en bil frem for at købe

Når du har besluttet dig for at skal have en ny bil, så er der i denne forbindelse mange ting at overveje. En af dem handler om, hvorvidt du skal købe eller lease bilen. Det er en stor beslutning, som kan være svær at tage, og derfor er du her kommet til det helt rette sted. Der er mange fordele og ulemper forbundet med både at lease og at købe biler, og det kan være svært at afgøre, hvad der er bedst lige i din situation. Inden for de senere år er det dog blevet mere og mere populært i Danmark at lease biler, fordi mange godt kan lide ikke at binde sig for meget til et køb. I denne artikel giver vi dig tre gode grunde til, hvorfor det er fordelagtigt for dig at lease en bil frem for at købe. Hvis du har besluttet dig for at lease frem for at købe, kan vi anbefale dig at tage kontakt til Repeatly Leasing, som kan rådgive dig i leasing samt sikre dig en god leasingaftale.

Stor fleksibilitet

At lease en bil giver dig en stor fleksibilitet. Hvis du er typen, der godt kan lide at skifte din bil ud forholdsvis ofte, så er leasing en god løsning. Samtidig er det også en god ide at lease, hvis du kun ønsker at køre rundt i de nyeste og smarteste biler. Leasing er også en fleksibel løsning, fordi du binder dig langt mindre økonomisk, end du ville gøre, hvis du vælger at købe en bil. Når du leaser, ejer du nemlig ikke bilen, men du har brugsretten over bilen i leasingperioden, og så betaler du en månedlig ydelse i denne leasingperiode.

Ingen overraskende omkostninger

Når du vælger at anskaffe dig en bil, vil du uden tvivl komme til at opleve, at bilen på et tidspunkt skal sendes til reparation eller service. Når du ejer bilen, har du naturligvis selv ansvaret for at betale disse omkostninger, men når du leaser en bil, slipper du for disse uforudsete omkostninger, da det ikke er dig, der har ansvaret for betalingen af udgifterne til bilen. Det er en stor fordel, da du dermed ikke behøver at bekymre dig om, hvis bilen skulle få skader.

Fordelagtigt, hvis du har et lavt kørselsbehov

Det kan være en stor fordel for dig at lease en bil, hvis du ikke har et særlig stort kørselsbehov, men alligevel stadig har brug for en bil. Det kan nemlig bedst betale sig at lease frem for at købe, hvis du ved, at du ikke kommer til at køre særlig langt. Du skal dog huske at angive dit kørselsbehov i leasingaftalen for at kunne fastsætte den månedlige ydelse, men det er næsten altid kun en økonomisk fordel for dig, hvis du har et lavt kørselsbehov.