Site Overlay

Et nyt år kræver nye handlinger for jer som par

Er du i et forhold og er det et forhold, som du har lyst til at holde fast i? Et forhold som både følelsesmæssigt, psykisk og fysisk giver dig det, som du ønsker og har behov for? Et forhold hvor du føler dig tryg og i gode hænder? Så skal du også overveje hvordan du kan styrke dit parforhold, så I sammen kan vokse og blive sammen. Kontakt korsaa.dk nu og aftal et tidspunkt for møde. Det vil kun berige dig og dit forhold og sikre at I kan forstå hinanden på et dybere plan og være hinandens makkere og følgere livet igennem.

De svære samtaler er ikke altid svære

Måske har I begge to noget, som I gerne vil tale med hinanden med og om, noget som I går og har på hjerte, men som I har svært ved at formulere og sætte ord på, svært ved at få over læberne, da det kan fremkomme som et angreb eller en kritik, selvom det ikke er det. Med en samtale hos en psykolog kan du få værktøjer til hjælpe dig igennem samtalen og hjælpe din partner til at forstå, at det ikke er nogens skyld, men et emne, som I begge kan få gavn af at tale om. Når du har værktøjerne på plads vil det blive nemmere for dig at få gang i samtalen og du vil føle dig lidt mere tryg end før.

Sæt dig selv fri i dit forhold

Som udgangspunkt burde alle par starte deres forhold med at gå til parterapi. Det er tiden hvor alt virker lyserødt, hvor du svæver og ikke kan få smilet af dine læber, hvor det snurrer i hele din krop og hvor du ikke kan komme i tanke om noget, som ikke er skønt ved den person, som du har fundet sammen med. Det er netop når alt går godt, at man har brug for nogle værktøjer, som man kan bruge, når hverdagen indtræffer og når kaviar bliver til leverpostej og champagne bliver til tebreve. Dette vil styrke jer, så I ved hvordan I kan håndtere de svære tider og I ved, hvordan og hvad I hver især skal gøre for at respektere hinanden og hinandens grænser og ønsker i forholdet. Når man går fra en til to, som det kan føles som, når man bliver uvenner, kan man blive til en igen ved hjælp af gode råd og fif.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *