Site Overlay

3 gode grunde til at købe Rattan møbler

Prøv at forestille dig at kunne købe stilfulde møbler i et flot design til en pris, som er overkommelig? Og så forestil dig ovenikøbet at du kan købe disse møbler med god samvittighed, da de er det mest miljøvenlige alternativ, du kan finde på markedet? Hos Sika Design har vi en god nyhed – du behøver ikke længere forestille dig dette, da vi faktisk kan tilbyde dig miljøvenlige møbler i flotte designs. Vores møbler er lavet af materialet Rattan, som har mange fordele, udover at være en miljøvenlig og bæredygtig løsning til møbel produktion. Læs med herunder hvor vi giver dig tre gode grunde til at købe Rattan møbler fra Sika Design, eller gå direkte ind på vores hjemmeside Rattan og se vores store udvalg allerede i dag!

1. Bærdygtigt materiale til møbel produktion

Rattan er en græsart som vokser op af træerne i regnskoven, og er kendt for at kunne bliv op til hundrede meter høje. Det er faktisk verdens næst hurtigste voksende materiale, og regenerer sig selv i løbet af fem til syv år. Dette gør høsten og produktionen med Rattan bæredygtig. Rattan er hult og solidt og kan nemt bøjes, hvilket gør det til et perfekt materiale til produktion af møbler. 

2. Modstandsdygtigt og slidstærk

Rattan er både et meget slidstærkt og modstandsdygtigt materiale, som kan modstå både varme, kulde og temperatursving. Dermed vil du kunne have dine Rattan møbler fra Sika Design stående både ude og inde uden at bekymre dig. Fordi det er et ekstremt slidstærkt materiale kan dine Rattan møbler holde i mange generationer, da Rattan er et solidt materiale, som modstår temoeraturer og slag. 

3. Lokalt design møder moderne møbler

Hos Sika Møbler bliver vores Rattan møbler flettet per håndkraft, og der bruges ganske få maskiner ved produktionen. Fletning med Rattan er en lokal tradition i Indonesien, som vi hos Sika Møbler har fusioneret med vores klassiske og moderne møbel design, så du får møbler hvor du tydeligt kan se den lokale tradition kombinderet med moderne møbler. 

Vi kan tilbyde en lang række møbler, lige fra lænestole, sofaer, borde og gyngestole, til skamler, spisebordsstole, hængestole og senge. Udvalget er bredt, og vores møbler kan fås i forskellige størrelser og farver, så du med garanti kan finde et møbel, der passer til din smag og dit hjem. 

Så gå ind på vores hjemmeside Rattan og se vores store udvalg allerede i dag. Her kan du også bestille online og du kan kontakte os ved spørgsmål eller ved behov for hjælp. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *