Site Overlay

Spar på udgifterne med GoMore

GoMore er en praktisk side, hvor du har mulighed for at leje biler af privatpersoner. Det er især oplagt, hvis du ikke selv ønsker de mange udgifter ved at eje en bil, men du stadig ønsker bekvemmeligheden ved at kunne anvende en bil, når situationen og behovet opstår.

Det er også muligt at skabe samkørsel, hvis du skal samme vej som flere andre. På den måde deler i udgifterne, og det er her muligt at spare endnu mere på din udflugt.

Prøv din første tur hos GoMore med rabat

Hvis du er nysgerrig på GoMore, og har lyst til at afprøve den smarte service, kan du få GoMore rabat. På den måde kan du få dækket 200 kr. af leje af en bil, og den første tur kan være i en kortere periode, hvis du blot vil besøge familie eller venner. Efterfølgende står det dig frit for, hvor ofte du har behov for en bil, for så er den ikke længere væk end en søgning på GoMore.

Fordele ved at anvende GoMore

Den mest indlysende fordel er, at du sparer en masse udgifter ved ikke selv at have en bil. Du behøver ikke at tænke på forsikring, vejafgift, benzin, parkeringslicens, syn osv. Der er i stedet få udgifter forbundet med leje af privatbil, og du betaler kun i den periode, du skal anvende bilen. Når du har færdiggjort din tur, er der ikke mere at tænke over.

Desuden er du med løsningerne hos GoMore med til at holde mængden af biler nede i storbyerne. Der er mange biler i gadebilledet, og fremfor at købe en bil, der blot fylder endnu mere, deler du altså i stedet en bil med en privatperson.

Du er med til at udlede mindre CO2

Færre privatbiler betyder også mindre CO2, og det er godt og bæredygtigt for klimaet, som i disse år er ekstra meget i fokus, da det kræver handling. Hvis du skal spare allermest på CO2 og udledningen af fossile brændstoffer, kan du hos GoMore endda sortere i de biler, du vil have vist, så du fx kan vælge kun at få vist ledige elbiler.

Hvorfor er det smart med samkørsel hos GoMore?

Det smarte ved samkørsel er, at I kan samles flere i samme bil, hvis I alligevel skal samme vej. Hvis du ser på en befærdet vej ind mod eller ud fra støre byer på en almindelig hverdag, vil du ser flertallet sidde alene i deres biler. Det er tankevækkende, at der typisk sidder en person pr. bil, når der er plads til fire eller fem.

Hvis flere lod deres egen bil stå, og i stedet anvendte samkørsel, ville mængden af biler i gadebilledet også falde væsentligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *