Site Overlay

Tag på nyt eventyr i Tjekkiet

Med travle hverdage og mangel på eventyr under COVID-19 lockdowns længes de fleste efter noget nyt og spændende. Særligt lysten til at rejse gror sig større og større hos de fleste, mens vi længe har været afskåret fra denne mulighed. Men med udsigt til en vaccine opstår også udsigten til at kunne komme ud og rejse igen, komme ud på nye eventyr igen. Derfor står Jeresferie.dk klar med en eventyrrig mulighed for at komme afsted til Tjekkiet, hvor i kan opleve en masse spændende ting. Mulighederne i Tjekkiet er mange, og derfor har vi hos Jeresferie.dk skræddersyet forskellige muligheder for jer, alt afhængigt af hvad i har lyst til at opleve i Tjekkiet. Du kan læse med her, hvor vi giver dig en kort introduktion til dine mange muligheder i Tjekkiet, eller du kan gå direkte ind på vores hjemmeside Ferie i Tjekkiet og se vores tilbud og booke din rejse allerede i dag. 

Aktiv ferie i Tjekkiet

Én af dine muligheder hos Jeresferie.dk er at tage på en aktiv ferie til Tjekkiet. Vi kan både tilbyde denne feriepakke om sommeren og det meste af året rundt, så mulighederne for at i kan komme afsted er mange. En af jeres aktivitets muligheder er at tage til Krkonose bjergene og hike i den flotte nationalpark. I kan også smage tjekkisk mad og lokal brygget øl. Vil i have det lidt vildere kan i også cykle, køre på singletrack MTB, klatre i trætoppene, rapelle, prøve zip lining eller quad kørsel. Mulighederne og fart og spænding er derfor mange, og i kan altid vælge at kombinere jeres pakkerejse med én af vores andre muligheder, så i også kan få afslapning med på turen. 

Storbyferie i Tjekkiet

En skøn destination i Tjekkiet er storbyen Prag. Her er charmerende gamle brostensbelagte gader, kulturelle seværdigheder, og lækre restauranter. I byen er der mulighed for mange kulinariske oplevelser, særlig maden og verdens bedste øl kan fås i byen. Derudover kan i også opleve kulturen, se histosike attraktioner, opleve museer, teatre, bryggerier og meget mere. 

Skiferie i Tjekkiet

Som sagt er mulighederne i Tjekkiet mange. Vi tilbyder også skiferier til Tjekkiet, hvor i kan få en samlet pakke med fly, skiresort, ski leje og alt andet, der hører til den perfekte skitur. Vi står klar til at give dig et godt tilbud, du skal blot kontakte os for at høre mere om dine muligheder. Så kontakt os i dag på Ferie i Tjekkiet!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *