Site Overlay

Renovering af hjemmet – det skal du vide

Hvis du er en af de mange mennesker der går og overvejer en mellemstor renovation af huset, så er der et par ting som du bør vide, før du kaster dig ud i det. 

Finansiering af renovering er nemlig noget der er til at få, men hvis ikke du har lagt en god plan for hvordan du har tænkt dig at gribe det an, så er der gode chancer for at du kommer til at betale en del mere end hvad du havde behøvet – og penge sparet er penge vundet. 

Derfor handler denne artikel om nogle af de ting du bør være opmærksomme på, der godt kunne gå hen og koste dig ekstra penge i det lange løb.

Hvis du overvejer at male

Så hurra! Der er næsten ikke noget der kan få en gammel lejlighed til at se splinter ny ud som et godt lag maling. Hvis du bor i et gammelt hjem bør du dog overveje en bestemt type grunder, der kan mindske kuldebroer imellem væggene – det kan nemlig godt koste dig en del penge, at have kold vind til at suse lige igennem huset. 

Hvis du gerne vil male kan du også med fordel overveje at male en bagvæg i en mørkere nuance. Det er blevet utroligt \’in\’ at skabe afveksling i rum med forskellige nuancer.

Hvis du skal ordne taget

Så får du lige et gratis tip med på vejen, der nemt kan spare dig for flere tusinde kroner. 

Book en dronepilot ud for at skyde nogle billeder og lidt video af taget, på den måde får du et lynhurtigt overblik over hvor du bør gøre hvad, og hvilket omfang arbejde du står foran – det kan nemlig variere utrolig meget. Hvis du har et helt slidt tag, så kan en overhaling af hele taget godt tage op imod et par uger fra start til slut, hvorimod et nyt tag bare ville tage et par dage – men det hele kommer selvfølgelig an på hvor meget tag der er tale om. 

Hvis du bygger om

Så bør du virkelig sætte nogle tidsmæssige rammer for dig selv, for at sikre at du ikke pludseligt står midt i juni (og din sommerferie) og stadig er i gang med projektet. Der er få ting der er lige så irriterende som at skulle arbejde når alle andre har fri – og selvom det er hyggeligt at mure en garage op, så vil du garanteret hellere holde helt fri.