Site Overlay

Guide til dig der vil prøve Dogging Fun

Sex i det frriiiiiii! Ja tak, tænker du nok, det er derfor du er her, og sidder netop nu og læser dette. Det forstår vi godt. Dogging Fun er en super god måde at tage hverdagens intime eventyr ud på et nyt – udendørs – eventyr. Man får følelsen af frihed og måske endda befrielse, når sex dyrkes i det fri. Og for mange par kan dette være lige præcis det, der skal til, for at pifte sexlivet op. Der er flere ting, du/I lige skal overveje inden I går i gang og et par ting, der skal undersøges først:

Her er et par ting, du kan tænke over:

1)      Hvornår på året skal det foregå (sommer/sensommer er det bedste bud på lunt vejr)

2)      Hvad tid på døgnet skal det foregå (aften/nat er bedst i forhold til ikke at blive opdaget)

3)      Hvor skal det foregår – tjek en lang liste her: Dogging i Danmark  og vælg ud fra, hvad der passer jer bedst

Det første og vigtigste er nok at spørge din partner om han/hun har lyst til at prøve dette af og hvilke tanker de har gjort sig. Hvis du vil stå op af et træ og din partner havde forestillet sig noget lidt mere romantisk med en lille picnickurv, et rødternet tæppe og en kølig rosévin på en strand, skal I nok lige afstemme forventninger. Måske kan I mødes på midten? Og måske skal du bare imødekomme din partners ønske – hvis det er dig, der har fået ideen, kan det være lidt grænseoverskridende for din partner, som ikke har haft tanken i hovedet lige så længe som dig. Så vær tålmodig, åben – og accepter et nej, hvis det er svaret. Måske skal din partner blot have lidt tid til at tænke over det, og måske har han/hun sine egne ideer til, hvad der kunne være sjovt at prøve kræfter med. 
Men hvis I begge er lidt erfarne med Dogging Fun og er enige om, hvor, hvornår og hvordan det skal foregå kan I aftale at mødes derhenne en dag efter arbejde, eller en weekend. Det kan også være spændende og lidt forbudt at gøre som om, det er helt tilfældigt at I mødtes lige præcis der…
Hvis du er på dating/sex apps er det ikke det første du skal spørge om, det kan være noget af et turn-off, så tænk over hvem du taler til og hvordan du lægger ideen på bordet og se så hvad der sker.