Site Overlay

Derfor bør du investere i et produkt fra TI 30 serien!

Har du brug for en følgesvend der kan løse alle dine matematiske problemer? Så bør du investere i et produkt fra TI-30 serien, som du kan tjekke ud i linket. 

Udover at få en lommeregner i verdensklasse, får du samtidig et akademisk værktøj, som kan anvendes til at forstå og udregne matematiske og videnskabelige problemstillinger. 

Alt fra udregninger til statistik

Den lange række modeller inden for Texas TI-30 serien byder på mange forskellige funktioner. 

Først og fremmest byder alle modeller på funktioner til de klassiske udregninger som addition, subtraktion, multiplikation og division. Derudover kan Texas TI-30 serien byde på ligningsudregning, procentregning og brøkudregning. Også beregning af potens, rod og invers er funktioner Texas TI-30 serien indeholder.  

Nogle produkter byder på udregning af statistik, linær regression og sandsynlighedsberening. Også bestemmelse af den numeriske differentialkvotient, integralregning og beregning af vektorer er tilgængelige for nogle modeller. Derudover kan nogle modeller være behjælpelige med udregning af eksponentielle og logaritmiske funktioner. Også trigonometriske funktioner og vinkler kan udregnes. 

Flere modeller byder også på et større skærm display, hvilket giver mulighed for at vise flere udregninger på skærmen på samme tid. 

Topklasse teknologi – du vælger selv hvordan

TI-30 serien har siden sin forfader Texas TI-30 budt på topklasse teknologi, med konstante revurderede funktioner for at forblive et beregningsværktøj i verdensklase. 

Du kan derfor scrolle igennem de forskellige modeller som Texas TI-30 serien har at byde på og ikke tvivle på at modtage udberegnings teknologi der kan dække alle dine behov. 

De fleste modeller er både tilgængelige i enten soldcelledrevet version, batteriversioner eller i modeller hvor begge versioner er tilstedeværende. 

Uendelige muligheder – lige til at anvende

Ved at investere i et produkt fra Texas TI-30 serien investerer du i uendelige muligheder for at beregne, analysere og forstå forskellige matematiske og videnskabelige problemstillinger. Alle lommeregnere i serien er lige til at anvende, med overskueligt display og tilgængelige menuer, hvor du kan få adgang til mange brugbare funktioner. Deruodver fås Texas TI-30 serien i forskellige designs, således du får investeret i den model og det design som passer til dit behov og din smag. 

Når først du har fået valgt den rette lommeregner for dig og produktet er kommet frem, kan du roligt slappe af – alle de mulige funktioner i lige netop din model er beskrevet i en grundig håndbog, som kommer med produktet. 

Så hvad venter du på?

Få tjekket de forskellige modeller og designs ud af Texas TI-30 og invester i lige netop den lommeregner som passer til dine behov!