Site Overlay

Har din hjemmeside kun få besøgende? SEO kan hjælpe dig

Din hjemmeside er en vigtig faktor, når nye kunder skal vurdere, om de er interesserede i at købe dine varer eller services. Måske oplever du, at der ikke er mange besøgende, eller også kan du via værktøjer se, at de hurtigt forlader siden. Hvad kan mulige årsager være til dette? Der er flere forskellige årsager, som kan spille ind:

Hjemmesiden er rodet og svær at navigere i

Det er vigtigt at give den besøgende en god brugeroplevelse, dvs. hjemmesidens design skal gerne være indbydende, men også nem at overskue informationsmæssigt.

Hvis sidens layout ser rodet ud, eller på andre måder generer øjet, kan det lede til en dårlig mavefornemmelse – og den besøgende er hurtigt videre. Forsiden er f.eks. en vigtig side, som bør fungere 100% mht. design og relevant information.

Din hjemmeside bør signalere professionalitet og troværdighed og samtidig være god til at fange den besøgendes opmærksomhed – med det samme.

Kunden skal også kunne foretage et gnidningsfrit køb uden lange loadetider, komplicerede processer eller afgivelse af unødvendige informationer. 

Hjemmesidens tekster er præget af stavefejl og uklart sprog

Din besøgende vil også danne sig et indtryk af virksomheden ved at læse teksterne på din hjemmeside. Sproglige fejl såsom stavefejl og uklart sprog kan give et sjusket indtryk og kunden vil måske tænke: Hvad sjuskes der ellers med? Derfor er det afgørende, at der er kvalitative, informative tekster, der er målrettet kunden. Her er det troværdigheden, der igen skal sikres. 

SEO får din virksomhed i front på Google

Hjemmesidens layout og indhold kan altså være nogle af grundene til at du kun har besøgende i kort tid.

Men årsagen kan også ligge et andet sted: Google vurderer din hjemmeside negativt i forhold til konkurrenter. Her kan en SEO-analyse af din hjemmeside være et godt udgangspunkt for at sikre sig, at siden får en god placering på Google. 

Måske er du i tvivl om SEO er den rigtige løsning for din virksomhed? Du kan få undersøgt, om det giver god mening for dig at få SEO-hjælp, f.eks. ved at kontakte et professionelt SEO-bureau som SEO Vækst i Århus: SEO vækst

Du kan få hjælp af SEO Vækst til at vurdere om SEO er den rigtige løsning på nuværende tidspunkt. Her er muligheden f.eks. at få flere informationer ved en uforpligtende samtale.

SEO kan derfor være en rigtig god løsning, hvis du gerne vil udnytte det fulde potentiale i hjemmesiden og sikre dig flere besøgende.