Site Overlay

Hvad koster sandblæsning af dit hus

Skal du have renoveret dit hus, er det en god ide at starte med at få sandblæst dit hus. En sandblæsning fjerne gamle rester af pus, kalk og maling og efterlader det pænt og rent. Dermed vil resultatet af din renovering holde bedre og resultatet vil også blive meget flottere. Husk at der skal være en periode lang nok til, at huset kan tørre imellem sandblæsningen og renoveringen ellers risikere du at der kommer fugt. 

Hvad koster sandblæsning af hus er svært at sige, det kommer helt an på huset, hvad slags materialer er brugt og hvor stort det er. 

Få mindst 3 tilbud

Når du skal have fundet ud af hvad en sandblæsning koster, er det en god ide at indhente mindst 3 tilbud. Dermed mindsker du risikoen for at løbe ind i det dyreste og dårligste tilbud og det giver dig en ide om, hvad det kommer til at koste. Husk at få tilbudene på skrift. Dermed kan du nemmere sammenligne dem. Det er ikke nødvendigvis det billigste tilbud du skal vælge. Der kan være gode grunde til at kigge tilbudene godt igennem. Det kan være at der er en bedre service, en bedre og mere miljøvenlig metode, samt mere erfaring. Alt sammen noget det kan være værd at betale lidt ekstra for. F.eks. er det vigtigt hvis du har et træhus, at der ikke bliver brugt for store sandkorn. Er sandkornene for store vil det flosse træet. 

Tjek Trustpilot for anbefalinger

En anden god ide når der skal vælges en håndværker, er at tjekke Trustpilot eller en lignende hjemmeside og se om der er ting der går igen hos håndværkeren. Står der flere gange at han ikke er mødt til tiden, er det værd at tage med i overvejelserne, om han er den håndværker man skal vælge, især når der skal være tid imellem sandblæsning og renoveringen. Så er tidsplanen lidt stram, bør man kigge efter en anden. Omvendt står der gentagende gange at han har stået der på klokkeslet og alt er blevet lavet som aftalt og der bagefter er blevet ryddet pænt op er det også værd at tage med ind i overvejelserne, selvom tilbuddet måske umiddelbart ikke var det mest interessante.